Andre merkevarer

Klinikksupply.no driftes av Chicastore Klinikk som er en hudpleieklinikk midt i sentrum av Bergen. 

Vi behandler og forebygger dine hudutfordringer med fokus på god hudhelse. Ved hjelp av vårt 3D-apparat Visia Skin Coach, utfører vi profesjonell hudanalyse der vi på en dokumentert måte kan bedømme din hudtilstand og avdekke tilstander på og under huden. Med utgangspunkt i dine behov, ønsker og mål, skreddersyr vi sammen en resultatorientert behandlingsplan. Kombinert med riktig hjemmepleie oppnår vi gode resultater på alle typer hud, enten det er for å forebygge eller behandle dine hudutfordringer. Våre sertifiserte terapeuter utfører kun veldokumenterte og trygge hudbehandlinger som dyprens, kjemisk peel, HydraFacial og Green Peel.

I tillegg til å jobbe resultatrettet med dine hudutfordringer og å utføre velværebehandlinger fra topp til tå, er vi privilegert med flere av byens beste voksterapeuter for hårfjerning. Brasiliansk intimvoksing er derfor blant våre spesialområder. Dette, i tillegg til at våre dyktige terapeuter utfører behandlinger som brynsløft og vippeløft med presisjon! Brow Lamination er perfekt for deg som har "huller" i brynsformen, har hår som gror i ustyrlig retning, eller for deg som bare ønsker en velstelt og gredd look. Er du lei av vippetang eller kanskje du ikke lenger vil investere i vippeextentions?  Vippeløft skaper en illusjon av lengde, volum og definisjon! Resultatet er lange vipper og en mer levende look. Ja takk, begge deler!


I tillegg til salong driftes også en nettbutikk som selger alle merkevarene klinikken fører mm. Elixir Cosmeceuticals, SkinCeuticals, Dermalogica, Neostrata, Dr Gross, Dr Schrammek, PRIORI, Thalgo, Elemis mm. På fremsiden av nettbutikken finner du en liste over bestselgende produkter der vi finner blant annet Niactil 4%, Blemish Balm, Ferulic, Special Care Cream, Special Cleansing Gel, Niactil Cleanser og Acticlear Pads.

I menyen kan du sortere etter hvilke type produkt du ønsker. Der kan du velge blant annet, serum, rens, solbeskyttelse, ansiktsmasker, ansiktspeeling og ansikskrem. Du kan også enkelt sortere etter ingredienser, blant annet, Vitamin C, Retinol, Hyaluronsyre, Salisylsyre, Niacinamide og Glykolsyre.

Du finner også en rekke blogginnlegg som du kan ta både tips og inspirasjon fra. Noen av populære innlegg: Tips til vintertørr hudKeratosis Pilaris, Kroppspeeling, Alt om NEOSTRATA, Hudtype og Hudtilstand og Alt du trenger å vite om Elixir Cosmeceuticals.

Blant alle merkene er Dr. Schrammek en kundefavoritt. Som nevnt over er Blemish Balm og Special Care Cream solide favoritter. Det er også endel andre produkter i denne serien som virkelig er populære. Herbal Care Lotion er en flott og mild toner. Super Soft Cleanser er en bestselgende rens. Rosea Calm Cream er flott for sensitiv og rødlig hud. Special Regulating Cream er flott for en fet og uren hud. Sensiderm Sun Cream er en av våre bestselgende solkrem for sensitiv hud.

Hydra Maximum Mask er en intensiv fuktighetsmaske med fuktgivende, beroligende og styrkende effekt. Ideell for dehydrert hud og til forebygging av fuktighetstap året rundt.

Dermalogica er en kjent merkevare for de fleste. Special Cleansing Gel er en såpefri, skummende rensegelé for alle hudtilstander og en bestselger blant rensene. Husk PreCleanse! Den bestselgende fuktighetskremen fra Dermalogica er Skin Smoothing Cream, men også Intensive Moisture Balance er en favoritt. 

Daily Microfoliant er en eksfolierende rens som aktiveres i kontakt med vann, og som er skånsom nok til å brukes daglig.


Neostrata har raskt blitt en kundefavoritt med sine aktive ingredienser og gode priser. Bionic Face Serum er blant favorittene som et fuktighetsgivende serum, men også Bionic Face Cream er populær. Sheer Hydration er en lett lotion med solfilter! Blant rensene er Facial Cleanser og Mandelic Clarifying Cleanser de mest solgte. Matrix Support er en avansert dagkrem med SPF.

SkinCeuticals er skapt i USA og blir brukt og anbefalt av dermatologer og plastikkirurger til å korrigere tegn på aldring samt forebygge fremtidige skader. Produktene er både til daglig hudpleie samt komplimenterende til estetiske prosedyrer. Advanced Brightening UV Defense er blitt en bestselgende solkrem blant våre kunder. Skinceuticals tilbyr rene retinol-produkter i både 0.3 og 0.5.
Phlorentin CF er i tillegg til C E Ferulic populære C-vitaminprodukter. AGE Eye Complex er blitt en favoritt hos kundene i øyekrem kategorien, men også Eye Balm gjør det bra. Simply Clean, Triple Lipid Restore og HA Intensifier er andre bestselgere.

Elixir Cosmeceuticals er Cosmedicas egen serie cosmeceutical-produkter. Produktserien er sammensatt og utviklet av norske hudleger hvor flere av produktene er egenformulerte, mens andre er håndplukket fra utvalgte laboratorier og produsenter. Dette er en meget populær serie som våre kunder elsker! Niactil 4% er den soleklare bestselgeren og er et produkt alle må prøve! Acticear Pads og Acticlear Gel er flotte produkter mot en fet og akneutsatt hud samt Acticlear Foam Cleanser som rens. Hydractil Gentle Cleanser er en mildere rens, Niactil Cleanser er den bestselgende rensen i serien. Padsene til Elixir kommer i ulike styrker, men vi anbefaler å starte med Glyactil Pads 10%. De har også to produkter i serien som inneholder svovel, rens og krem. 

Hydractil Rich er en krem som tilfører nødvendige næringsstoffer og mye fuktighet. Motvirker tørr hud, spesielt under behandling med fruktsyrer, A-vitaminsyre eller ved bruk av produkter mot akne. Produkter som inneholder a-vitamin er Retinext Corrective Serum og Retinext Daily Anti-Aging Gel. 

Niactil Advanced Pro er en videreutvikling av produktet Niactil 4% , men med flere andre aktive virkestoffer.  Pore Tightening Mask fra Elixir Cosmeceuticals er en grønn leiremaske som reduserer store porer, virker klargjørende og oppstrammende. Den nye solserien Nova inneholder Nova Drops SPF50 og Nova Cream SPF30+. Oktober 2023 er måneden for en rekke nylanseringer fra Elixir, SOS Paste er en ny problemløser som erstatter deres Sulfactil Cream. Et annet produkt som allerede har blitt en bestselger i vår klinikk er Pink Serumet fuktighetsgivende serum med en unik sammensetning av virkestoffer. Kombinasjonen av de ulike aktive virkestoffene Vitamin B12 og B3 bidrar til å virke beroligende, styrkende og gir huden ny vitalitet og glød. Ikke nok me det så har de også lansert et eget leppeprodukt som heter Pep Talk. En rekke nye produkter er ankommet markedet, Balancing Hydration Cream og Super Hydration Cream er allerede rukket å bli kundefavoritter. Nye problemløsere er også ankommet i form av, Oil Control Serum og Purifying Cleanser som er en erstatter for Acticlear Foam Cleanser. Den seneste nyheten er Pro Age Collection, bestående av 2 in 1 Refining Cleansing Milk, Pro Aging Firming Cream, Pro Aging Eye Cream og Vitamin C Booster.

 

Dr Dennis Gross Skincare™ er en revolusjonerende hudpleieserie med innovative dermatologiske produkter som gir synlige, effektive og varige resultater. Lactic Dewy Deep Cream er en ultrarik og nærende krem ladet med C-vitamin som fukter i dybden samt tørr matt hud får tilbake sin glød.  Alpha Beta® Ultra Gentle Daily Peel fra er ultramilde men effektive peelingpads, de kommer også i en sterkere variant, Extra Strength Daily Peel.  AHA/BHA Daily Cleansing Gel og Meltaway Cleanser er rensefavoritter! 

Advanced Retinol + Ferulic Texture Renewal Serum er et serum som forbedrer hudstrukturen og umiddelbart gir huden nytt liv. Den minimerer og forbedrer synlig fine linjer og gir en klarere, jevnere hudtone samt motvirker fet og uren hud. DRx SpectraLite™ FaceWare Pro – en innovativ ansiktsmaske for hjemmebruk med hele 162 LED-lamper som gir synlige resultater.  

Stress SOS Rescue Super Serum er flott for å oppnå en motstandskraftig hud, forbedre og forebygge tegn på stresset hud som bekymringsrynker, irritert og gusten hud.

Elemis er Englands ledende hudpleie- og spamerke med så mange som 6,5 millioner spabesøkende per år. Bestselgerene til Elemis er både Pro-Collagen Marine Cream og Pro Collagen Cleansing Balm. Superfood Glow Priming Moisturiser har raskt blitt en kundefavoritt. Også Superfood Facial Oil er blitt populær i superfood-kategorien.

Duve Medica er et skandinavisk selskap med fornøyde og trofaste kunder helt siden starten i 2003. Deres mål er å tilby det mest effektive hudprogrammet på markedet, og nettopp derfor har de funnet frem til de mest anerkjente og dokumenterte virkestoffene. Både Eye Serum og Vitamin A Serum er blitt populære produkter blant våre kunder. Vitamin C Serumet har også mange faste brukere!

Environ’s grunnlegger Dr. Des Fernandes er utdannet plastisk kirurg og er ekspert på rekonstruktiv kirurgi. Han er regnet som en av verdens 5 beste innen sine fagfelt. Dr. Des er også en av verdens fremste forskere innen hud og hudforbedring. Retinol 1, 2 og 3: Serum som inneholder høye konsentrasjoner av Vitamin A.  Skin EssentiA AVST Moisturiser 1 er første steg i STEP-UP SYSTEM til de med en normal, stabil hud. Inneholder tilpassede doser vitamin A.

Matis er et merke de fleste kjenner til og du har sikkert hørt om bestselgeren Climatis, en temperaturregulerende vinterkrem for innen- og utendørsbruk.

PRIORI's produkter er utviklet for å lese og kode av hudens spesifikke behov for fukt, beskyttelse og gjenoppbygging. PRIORI Skin Decoded benytter seg av avanserte teknologier innen bioteknologi for å møte dine unike behov, slik at du får det beste resultatet og den mest ideelle huden - de subtile nyansene som gjør at du er du. Blant favorittene finner vi Gentle Cleanser som er en fuktighetsgivende og eksfolierende rens. 2xfoliant Peel+Scrub er en nydelig mekanisk eksfoliering og kjemisk peel til ansikt og kropp. Barrier Restore Complex er en oljefri, vannbasert fuktighetskremformulert med essensielle næringsstoffer, som reparerer, mens den samtidig tilfører fuktighet. Favoritten Mineral Foundation er også endelig tilbake!

Thalgo er en av de aller største enkeltleverandører til de franske hudpleiesalongene, i tillegg til å eksportere til 85 land rundt omkring i verden. 

Nutri-Soothing Cream fra Thalgo er en fyldig og næringsrik krem som smører, reparerer og beskytter en tørr og/eller sensitiv hud. Beautifying Tonic Lotion er en frisk lotion med marine aktive ingredienser som fullfører sminkefjerningen, fukter og toner. Et mildt og beroligende ansiktsvann for ansikt og øyne. Passer for alle hudtyper. Spesielt tilpasset en sensitiv hudtilstand.

Obagi Medical har i over 30 år dedikert seg til vitenskap og innovasjon som har resultert i et hudpleiemerke som møter behovene til alle hudtyper og hudtoner. Obagis Retinol 1.0 bekjemper tegnene på for tidlig aldring for å fremme en mer strålende og ungdommelig utseende. Professional-C Serum 20% med L-askorbinsyre (vitamin C) nøytraliserer frie radikaler og fremmer nydanning av kollagen for en sunnere hud og et friskere utseende.

Obagi Hydrate Facial Moisturizer er en ansikts fuktighetskrem som gir umiddelbar og langvarig fuktighet dag eller natt. ELASTIderm Eye-serien er utviklet spesielt for å motvirke nedbrytningen av elastin, et protein i hudens bindevev som gjør den elastisk. Vi fører også merker som, LIPSMART, Heliocare, Grande Cosmetics.